Со 3D ефектите, на собата и давате ексклузивен изглед. Бањата може да се претвори во морско дно, спалната да биде пустина, а ходникот дел од егзотична дестинација. И сето тоа само со помош на 3D подни облоги.

Реализацијата трае помеѓу 7 и 10 дена. Прво изберете ја сликата, по што таа се трансформира во 3D слика со висок квалитет и висока резолуција. Сликата се печати и се нанесува на подот. Реализацијата на ваков проект не е многу тежок, а крајниот резултат е извонреден.

Погледнете неколку предлози на 3D подови за Вашиот дом

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/2-3.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/2-3-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаСо 3D ефектите, на собата и давате ексклузивен изглед. Бањата може да се претвори во морско дно, спалната да биде пустина, а ходникот дел од егзотична дестинација. И сето тоа само со помош на 3D подни облоги. Реализацијата трае помеѓу 7 и 10 дена. Прво изберете ја сликата, по што...Секој ден нешто свежо