Голем мерак е од летните горештини да се разладиш во базен во дворот. Меракот е уште поголем ако базенот си го направиш со свои раце. Следува чекор по чекор фото-упатство.

01

02

03

04

05

06

07

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/02-8.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/02-8-400x214.jpgДавор ИлиевДом и градинаГолем мерак е од летните горештини да се разладиш во базен во дворот. Меракот е уште поголем ако базенот си го направиш со свои раце. Следува чекор по чекор фото-упатство.Секој ден нешто свежо