Следува чекор по чекор фото упатство како да си направите катче во кое ќе си го поминете цело лето.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/14-1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2016/02/14-1-400x214.jpgДавор ИлиевДом и градинаСледува чекор по чекор фото упатство како да си направите катче во кое ќе си го поминете цело лето.Секој ден нешто свежо