Доењето не е лесна работа, и може да биде особено незгодно кога не сте дома, а вашето дете треба да јаде. За жал, жените често добиваат осудувачки погледи или коментари ако одлучат да дојат на јавни места и тоа може негативно да влијае на тоа како се чувствуваат за себе. За среќа, многу славни личности споделуваат фотографии каде ги дојат своите бебиња и со тоа помагаат да се нормализира доењето во јавност.

Емили Ратајковски

Ешли Грахам

Кејт Аптон

Оливија Вајлд

Џизел Бундхен

Ева Лонгорија

Кендис Сванепол

Лив Тајлер

Мила Јовович