Бербер користи екстремно опасен метод за шишање кој ќе го издржат само најхрабрите

Кога повеќето луѓе одат се потстрижат, тие се надеваат на релаксирачко искуство, но ако одите кај овој бербер, тоа не е опција.

Процесот навистина изгледа ризично и се чини дека е измислен само за оние кои имаат многу коса.

Корисникот на TikTok @barbersking успеа да добие повеќе од 800.000 следбеници демонстрирајќи ги своите фризерски и пиротехнички способности. Многумина го поздравија неговиот уникатен метод на шишање, но некои беа малку загрижени од пламенот.

@barberskingFıre man goshtrıder

♬ Ратата – Konfuz

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *