Кога ќе се спомне развод, првите неколку работи кои Ви доаѓаат на ум веројатно се борби, карање, горчина… Меѓутоа, новиот тренд што се шири помеѓу модерните парови, сепак, може само да го промени начинот на кој луѓето го гледаат крајот на бракот.

Иако некои луѓе не се сосема сигурни како се чувствуваат во врска со тоа, други го нагласуваат разводот со селфи како позитивен и зрел, инаку тежок и мрачен настан.

Што мислите Вие за #divorceselfie?