Направете си сами нестандарден, удобен и пријатен кревет за Вашиот двор со природна трева.

Следете ги инструкциите.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nasl-krevet.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nasl-krevet-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаХобиНаправете си сами нестандарден, удобен и пријатен кревет за Вашиот двор со природна трева. Следете ги инструкциите.Секој ден нешто свежо