Кога го поставуваме прашањето „Дали се децата добро?“ звучиме како расипана касета, крајно време е да се прекине рутината. Кени Деус најде креативен начин да докаже еднаш засекогаш дека децата секогаш се добро. Со моќта на фотошоп и со помош на своите деца, тој никогаш не пропушта шанса да ја изненади својата девојка.

Ние ќе ги споделиме забавните авантури на татко и неговите деца додека нивната мајка е отсутна. Имајте на ум дека сликите се исценирани, но погледнете колку се добро изработени.

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/11/f7917053f2932d7d39b285f06b-860x452.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/11/f7917053f2932d7d39b285f06b-400x214.jpgБојана НевеселовНекатегоризираноКога го поставуваме прашањето „Дали се децата добро?“ звучиме како расипана касета, крајно време е да се прекине рутината. Кени Деус најде креативен начин да докаже еднаш засекогаш дека децата секогаш се добро. Со моќта на фотошоп и со помош на своите деца, тој никогаш не пропушта шанса да...Секој ден нешто свежо