Прилично е вообичаено луѓето да имаат поплаки за нивниот изглед. Фактор што создава непријатност може да биде, на пример, големината на нечиј нос, обликот на забите или која било друга карактеристика. Нема ништо лошо во промената на овие работи за да ја подигнете вашата самодоверба. Ние им се восхитуваме на овие храбри луѓе кои не се плашеа да го променат изгледот и сега се посреќни од порано.