Посетувањето на фризерскиот салон од време на време е третман кој секој од нас го заслжува, бидејќи секој сака да изгледа убаво, а понекогаш на нашиот надворешен изглед му е потребно освежување, кое ќе ни ја зголеми самодовербата.

Токму следните 18 луѓе направиле храбар чекор и по посетата на фризерскиот салон излегле како сосема нова личност!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18