За конечно да се ослободите од габичните инфекции на ноктите на нозете можете да употребите еден производ кој сите го имаме во фрижидерот, на дофат.

Препорачливо е вашите нозе да го натопите во јогурт. Јогуртот содржи живи бактерии acidophilus и е одличен лек против бактериите на стапалата, особено оние кои што се развиваат меѓу прстите и кај ноктите.

Пријателските микроорганизми ги уништуваат габичните инфекции. За лечење на инфекциите не мора секогаш да ги потопувате нозете, можете едноставно да намачкате јогурт на местото и да почекате да се исуши, а потоа само исплакнете со ладна вода.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/foot-1885546_640.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/foot-1885546_640-400x214.jpgМилена СтанишковскаНозе/РацеЗдравјеЗа конечно да се ослободите од габичните инфекции на ноктите на нозете можете да употребите еден производ кој сите го имаме во фрижидерот, на дофат. Препорачливо е вашите нозе да го натопите во јогурт. Јогуртот содржи живи бактерии acidophilus и е одличен лек против бактериите на стапалата, особено оние кои...Секој ден нешто свежо