Секој период во годината носи нови изненадувања. Оваа сезона во мода се кратки нокти со различни текстури и апликации. Поиграјте си со боите и внимавајте вашите нокти секогаш да бидат уредни.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_975165417749b557aad3993be1547be3.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_975165417749b557aad3993be1547be3-400x214.jpgIva SpirovskaУбавинаСекој период во годината носи нови изненадувања. Оваа сезона во мода се кратки нокти со различни текстури и апликации. Поиграјте си со боите и внимавајте вашите нокти секогаш да бидат уредни.Секој ден нешто свежо