За дамите кои имаат бујна фантазија и безброј идеи како да го дополнат својот изглед во пресрет на топлите, сончеви денови. Кога е во прашање изгледот на косата, секоја дама ќе се сложи дека има периоди кога сака да ја негува и украсува со интересни додатоци. Ви претставуваме 10 начини како да поставите марама како додаток на вашата фризура. Независно дали се работи за секојдневни прошетки или свечени прилики, изгледот сам по себе е впечатлив и уникатен!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_168033047dc290f1f3cdd1df23242748.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/fb_168033047dc290f1f3cdd1df23242748-400x214.jpgIva SpirovskaМодаУбавинаЗа дамите кои имаат бујна фантазија и безброј идеи како да го дополнат својот изглед во пресрет на топлите, сончеви денови. Кога е во прашање изгледот на косата, секоја дама ќе се сложи дека има периоди кога сака да ја негува и украсува со интересни додатоци. Ви претставуваме 10...Секој ден нешто свежо