Во овој видео туторијал ви претставуваме една необична комбинација на три бои, црна, зелена и  сина, кои истовремено даваат необичен спектакуларен изглед. Ви предлагаме да погледнете.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/16906639_1740724249575943_8332836071544979456_n.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/16906639_1740724249575943_8332836071544979456_n-400x214.jpgIva SpirovskaУбавинаВо овој видео туторијал ви претставуваме една необична комбинација на три бои, црна, зелена и  сина, кои истовремено даваат необичен спектакуларен изглед. Ви предлагаме да погледнете.Секој ден нешто свежо