Речиси секој жител во Русија го познава ова девојче. Анастасија Књазева ја стекна нејзината популарност во 2017-та година, откако се здоби со титулата за најпрекрасно девојче на светот.

Стотици медиуми секојдневно известуваа за неа и правеа репортажи инспирирани од нејзиниот живот и убавина. Бескрајно симпатичното лице на девојчето му донесе бројни соработки и договори со разни брендови и модни агенции.

Сега Анастасија порасна во вистинска девојка и реши да го промени нејзиниот надворешен изглед, односно направи необична промена со нејзината фризура. Долгата коса и шишките порано беа нејзин заштитен знак. а во продолжение погледнете ги резултатите од трансформацијата: