Вишокот слободно време во карантин е и одлично за да се совладаат нови трикови и вештини, а следното видео е скроено за дамите кои обожаваат да се шминкаат. Истото ни открива фантастични техники, кои се неверојатно лесни, а ќе ви дадат совршен изглед!