Овие мали прекрасни животни – живеат во мал град, со рачно изработени детали. Целиот град е создаден од 1.325 ситни детали во текот на 1.984 работни часа. Создаден е за семејството на вистински хрчаци, а внатре има и вистинска храна.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Crafted-miniature-town-for-HUNGRY-HUNGRY-HAMSTERS-online-series-5935d4a2557f9__880-860x573.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/Crafted-miniature-town-for-HUNGRY-HUNGRY-HAMSTERS-online-series-5935d4a2557f9__880-160x160.jpgDijana IlievaКултура и уметностОвие мали прекрасни животни - живеат во мал град, со рачно изработени детали. Целиот град е создаден од 1.325 ситни детали во текот на 1.984 работни часа. Создаден е за семејството на вистински хрчаци, а внатре има и вистинска храна.Секој ден нешто свежо