Првите 40 години од детството се најсложените години од животот на еден маж.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/mazi-deca1.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/mazi-deca1-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваПрвите 40 години од детството се најсложените години од животот на еден маж.Секој ден нешто свежо