10-месечниот Грејсон е главна улога во холивудските филмови, благодарение на својата мајка – уметник! Таа дојде до оваа идеја додека беше бремена. Планот беше да се направат 12 слики за календар за неговите баба и дедо. Но по објавувањето на уметничките дела дошло до реакција која не ја очекувала. Кај неа се обратиле повеќе родители кои сакаат нивните бебиња да бидат дел од филмските сцени.

Погледнете го бебето Грејсон кој се појавува во некои познати филмови:

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_2781-595010134b0a9__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_2781-595010134b0a9__700-400x214.jpgDijana IlievaКултура и уметност10-месечниот Грејсон е главна улога во холивудските филмови, благодарение на својата мајка - уметник! Таа дојде до оваа идеја додека беше бремена. Планот беше да се направат 12 слики за календар за неговите баба и дедо. Но по објавувањето на уметничките дела дошло до реакција која не ја очекувала....Секој ден нешто свежо