Ќе се приклучите ли на маршот: Јавна соба е кривично дело?

Ќе се приклучите ли на  денешниот  протестен марш во 14:30 часот, за поддршка на сите жртви на криминалната група Јавна соба кој ќе биде од Министерство за внатрешни работи до Јавно обвинителство?

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *