Денес, распоредот на врвните холивудски sвезди е преполн години однапред, и сите најдобри режисери сакаат да ги имаат во своите проекти. Но, пред да станат sвезди на А-листата, многу од нив имале мали улоги во нискобуџетни филмови и ТВ серии.

Ние се заинтересиравме за тоа како изгледале популарните актери на денешницата на почетокот на нивните кариери и решивме да споделиме со вас.

Ајшварија Раи на возраст од 23 и 44 години

Моника Белучи на возраст од 26 и 55 години

Кортни Кокс на возраст од 22 и 56 години

Линда Хамилтон на возраст од 29 и 63 години

Курт Расел на возраст од 12 и 67 години

Џесика Бил на возраст од 15 и 37 години

Роуан Аткинсон на возраст од 24 и 64 години

Даниел Крег на возраст од 24 и 51 година

Томи Ли Џонс на возраст од 24 и 74 години

Николас Кејџ на возраст од 17 и 57 години

Луси Лиу на возраст од 22 и 50 години

Кетрин Зета-Џонс на возраст од 20 и 51 година

Шерон Стоун на возраст од 23 и 61 година