Кога децата, кои некогаш светот ги препознаваше по нивната убавина, ќе пораснат, тие можат да изберат дали ќе го продолжат својот живот пред очите на јавноста. Некои би можеле да станат актери, а други познати модели или инфлуенсери со милиони следбеници. На крајот на краиштата, навикнувањето на камерите и на вниманието уште од детството може да го направи славниот живот полесен.

Со вас ќе споделиме како изгледаат некои од најубавите момчиња и девојчиња во светот сега, како возрасни личности.

1. Лаки Блу Смит, 23 години

2. Лили Чи, 18 години

3. Ана Зак, 20 години

4. Малина Вајсман, 18 години

5. Јара Шахиди, 21 година

6. Пејтон Лист, 23 години

7. Одрејана Мишел, 22 години

8. Томас Куч, 19 години

9. Мекензи Фој, 20 години

10. Бела Харис, 21 година

11. Она Лоренс, 19 години

12. Екатерина Самсонов, 18 години

13. Ники Хан, 18 години

14. Харви Петито, 18 години

15. Фатима Птачек, 21 година

16. Тилан Блондо, 20 години