Понекогаш ќе сториме сè само за да го добиеме вистинскиот агол за совршена фотографија, но на крајот може да добиеме перспектива што ги збунува нашите умови. Дури и да станува збор за обична фотографија од вашето дете како се релаксира или палавото милениче, понекогаш случајните фотографии не оставаат да си ја чешаме главата додека се обидуваме да сфатиме што всушност гледаме.