Девојка оди да го посети татко ѝ со кого се нема видено од 2019 поради КОВИД-19 пандемијата

Џесика Ферли во видеото вели дека го нема видено татко ѝ од 2019 година. Тој во 2014 прежиеал мозочен аневризам, па затоа не можела да го посети поради пандемијата со КОВИД-19.

Џесика напиша: „Најдобриот дел од 2021 година е што повторно можам да го гушнам татко ми. На моето срце и на мојата душа им требаше ова“.

Погледнете го емотивното видео и имајте шамивче во близина.

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.