Пред божиќниот дух завладеа повторно во светот и покрај пандемијата со коронавирусот. Па така, принцот Вилијам и војвотката Кејт Мидлтон традиционално ја започнаа нивната тридневна прошетка околу Велика Британија.

За таа цел, тие најпрво ги посетија вработените во локалниот транспорт, а по тој повод, војвотката воодушеви со нејзината елегатна модна комбинација. И покрај тоа што ја носи задолжителна маска на лицето, Кејт изгледа едноставно извонредно!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-27.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2020/12/befunky-collage-27-400x214.jpgНане.мкМодаКултура и уметностПред божиќниот дух завладеа повторно во светот и покрај пандемијата со коронавирусот. Па така, принцот Вилијам и војвотката Кејт Мидлтон традиционално ја започнаа нивната тридневна прошетка околу Велика Британија. За таа цел, тие најпрво ги посетија вработените во локалниот транспорт, а по тој повод, војвотката воодушеви со нејзината елегатна модна...Секој ден нешто свежо