Одлична идеа, едноставен и лесен начин како да ја подготвите храната, а со тоа ќе знаете што јаде Вашето бебе.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/97FDB3A686AF675CE778DCD795BE68DA9D9F9DBBB1780E80FE-pimgpsh_fullsize_distr.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/97FDB3A686AF675CE778DCD795BE68DA9D9F9DBBB1780E80FE-pimgpsh_fullsize_distr-400x214.jpgDijana IlievaРодителиВкусноОдлична идеа, едноставен и лесен начин како да ја подготвите храната, а со тоа ќе знаете што јаде Вашето бебе.Секој ден нешто свежо