Облеката е еден од најдобрите начини да се изразиме себе си. Без разлика дали носиш скинати фармерки и рокерски чизми за да го покажеш бунтовникот во себе, или претпочиташ фустани и вештачки бисери, за да покажеш дека си романтична душа. Сепак некои луѓе одат малку подалеку. Луѓето во нашата галерија се сетиле за забава и интересни начини да покажат дека имаат посебна врска со некого. Сигурни сме дека кога ќе ги видите маиците ќе посакате да имате некои од нив.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/taggedmatchingtshirts-png__700.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/taggedmatchingtshirts-png__700-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваОблеката е еден од најдобрите начини да се изразиме себе си. Без разлика дали носиш скинати фармерки и рокерски чизми за да го покажеш бунтовникот во себе, или претпочиташ фустани и вештачки бисери, за да покажеш дека си романтична душа. Сепак некои луѓе одат малку подалеку. Луѓето во нашата...Секој ден нешто свежо