Стареењето може да изгледа како нешто негативно за некои луѓе. Можеби се плашите да не добиете брчки, да се здебелите или генерално да не изгледате толку привлечно како што изгледавте кога бевте млади. Но, има многу луѓе кои докажуваат дека убавината не згаснува со годините. Спротивно на тоа, колку сте постари, толку повеќе вашиот изглед може да стане подобар.

Пронајдовме познати жени чија убавина стана уште повоодушевувачка како што стареат. И едноставно не можеме да ги тргнеме очите од нив!

Кери Вашингтон

Кејт Бекинсејл

Миа Васиковска

Лаетиција Каста

Лаура Препон

Брис Далас Хауард

Ева Лонгорија

Џинифер Гудвин

Емилија Кларк

Ева Мендез