Возрасните се смеат околу 20 пати на ден, додека децата се смеат до 400 пати на ден. Насмевката може да биде моќна, може да го подобри вашето расположение, може да направи да живеете подолго и да имате подобри врски. Џеј Вајнстин е роден во Австралија, а во 2015 година, тој започна да патува низ светот. Во текот на своите авантури, тој е сведок на тоа како еден човек може да се трансформира пред нашите очи само ако му кажеме „Насмевни се!“ , и таа трансформација ни ја покажува преку низа фоографии.