Се подразбира, не можеме да им судиме на луѓето само според нивниот хороскопски знак, ниту тоа буквално означува дека секој роден во одреден хороскопски знак ќе живее исто и ќе ги прави истите работи. Но, според бројните истражувања и статистиките, сепак може да се изнесат одредени заклучоци.


Хороскоп на македонски јазик

ИНСТАЛИРАЈ

И така, како што имаме статистички заклучоци во кои хороскопски знаци се раѓаат најубавите, најпаметните или пак, најбогатите, денес ви откриваме во кои хороскопски знаци се раѓаат најопасните луѓе.

Според истражувањата, во рангот на убијците, најмногу од нив се раѓаат во хороскопските знаци на Лав, Бик и Близнаци. Повеќето силувачи и насилни криминалци се родени во знакот на Риби и Овен. За финансискиот криминал најчесто се одговорни луѓето родени во знакот на Стрелец, додека пак во компјутерскиот криминал, што на денешно време е многу чест, најмногу кривични дела прават Скорпиите и Водолиите. Скорпијата воедно се смета за најсуров и најзлобен знак..