Наместо да страдате и да фрлате пари за скапи лекови, обидете се да го подобрите здравјето со природни состојки. Главната состојка на рецептот што ви го нудиме е рен.

Исецкајте свеж корен од рен и прелијте го со домашен јаболков оцет. Ставете ја смесата во тегла и цврсто затворете ја. Чувајте ја смесата во тегла во текот на десет дена на собна температура и периодично протресувајте.

Начин на употреба:

Откако смесата ќе отстои 10 дена, неколку пати на ден отворајте ја теглата и вдишувајте од неа, околу 5 минути. Натопете газа во течоста на теглата и ставете ја газата на тилот или челото во текот на ноќта. Третманот треба да трае 5 дена а тоа ќе е сосема доволно за да се излечат синусите и главоболката.