Направете идеална детска соба во која Вашето дете ќе има истовремено услови за игра, фантазија и одмор. Креветите на два ката, лесно се претвораат во волшебни замоци, вселенски бродови и какви ли уште не фантастични места, под услов да можат да играат и фантазираат во замислениот свет.