Дали сте виделе некогаш дедо облечен како принцеза? На прошетка низ градот со светло розова маица?

Погледнете ја оваа галерија со дедовци кои знаат како да се забавуваат

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/590c8e5a2b300__605.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/590c8e5a2b300__605-400x214.jpgDijana IlievaЗабаваДали сте виделе некогаш дедо облечен како принцеза? На прошетка низ градот со светло розова маица? Погледнете ја оваа галерија со дедовци кои знаат како да се забавуваатСекој ден нешто свежо