Според науката, секој пар може да зачне повеќе од 64 трилиони деца. Сите ја сакаме различноста и автентичноста, но прилично е пријатно да знаете дека вашето дете личи на вас – од очи и нос до насмевка. И уште поинтересно е да ја откриете сличност помеѓу вашата омилена славна личност и нивните деца.

Децата на Џејсон Момоа, Лола и Накоа

Лиза Бонет и нејзината ќерка Зое Кравиц

Синди Крафорд и нејзината ќерка Каја Гербер

Наоми Вотс и нејзиниот син Александар Пит

Деми Мур и нејзината ќерка Румер Вилис

Хајди Клум и нејзината ќерка Лени Олуми Клум

Џон Леџенд и неговите деца Луна и Мајлс

Гвинет Палтроу и нејзината ќерка Епл Мартин

Пинк и нејзината ќерка Вилоу

Голди Хоун, нејзината ќерка Кејт Хадсон и нејзиниот внук Рајдер Робинсон

Никол Ричи и нејзината ќерка Харлоу (лево)