Доколку вашата дијагноза е дијабетес, тогаш обичната медицина ве третира како да имате неизлечива болест од која нема спас. Овој пристап е погрешен. Дијабетесот се развива како резултат на начинот на живот и фактори на животната средина. Природата, исто така може да го држи дијабетесот под контрола. Одличен начин да го направите тоа, е со чај од босилок.

Еве како да го направите:

Ставете 3 лажици босилок во еден литар топла вода. Свежи или сушени лисја. Нека превријат околу 5 минути.
Исцедете во чаша. Можете да го пиете топол, но подобро е да го пиете со неколку коцки мраз.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Basil-Oil.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/05/Basil-Oil-400x214.jpgМилена СтанишковскаСистемот за крвотокЗдравјеДоколку вашата дијагноза е дијабетес, тогаш обичната медицина ве третира како да имате неизлечива болест од која нема спас. Овој пристап е погрешен. Дијабетесот се развива како резултат на начинот на живот и фактори на животната средина. Природата, исто така може да го држи дијабетесот под контрола. Одличен начин...Секој ден нешто свежо