Волим

Заборавете на скапите и комплицирани коктели постои подобар и побрз начин како да се освежите оваа лето

Летото е секогаш идеалниот период за освежителните алкохолни пијалаци „зачинети“ со малку мраз. Секако прво што ни паѓа на ум е како пиеме коктели на некоја далечна плажа направени од…
Повеќе