8-те работи кои нè прават да изгледаме значително постаро – Избегнувајте ги!

Иако можеби многу дами ќе се пронајдат и можеби на дел од нив ова им се омилени навики, но всушност според модните експерти, погледнете во продолжение кои 8 работи треба да ги избегнувате во целост, доколку не сакате да изгледате значително постаро!

1. Носењето премногу шминка

2. Носењето темноцрвена облека

3. Носењето темна т.е несоодветна пудра за вашиот тен

4. Носењето шминка на долните трепки

5. Носењето кармин во темна нијанса

6. Носењето премногу тенки веѓи

7. Носењето огромна чанта

8. Носењето крупен накит

Related Posts

Тајниот еликсир за согорување маснотии постои веќе 2000 години и ни е добро познат на сите!

Тајниот еликсир за согорување маснотии постои веќе 2000 години и ни е добро познат на сите!

Зошто не треба да користиме мобилен додека сме во тоалет?

Зошто не треба да користиме мобилен додека сме во тоалет?

Поучна приказна раскажана од наставник: Секој родител нека им ја пренесе на своите деца!

Поучна приказна раскажана од наставник: Секој родител нека им ја пренесе на своите деца!