Вистината е дека некои жени поседуваат нешто, што делува кај мажите како магнет. Се разбира, најважни се душевните квалитети, но надворешноста исто така не смее да биде игнорирана. Еве што е тоа што ги привлекува мажите.

1. Широки колкови

Жените со широки колкови и тенка половината ги привлекуваат машките погледи. Претставниците на посилниот пол сакаат женствени форми.

2. Убав глас

Најубавиот глас е показател за сексуалноста на жената. Ако таа има убав и тенок глас, е неодолива за господата.

3. Долга коса

Долгата и сјајна коса се најдобриот додаток на секоја жена. Убавата коса е знак дека жената е во добро здравје, што влијае на мажите на потсвесно ниво за продолжување на родот.

4. Насмевка

Насмевката не само што го краси човекот, но и ги предиспонира околните. Мажите обожаваат жени кои се насмевнуваат често.

5. Минимална шминка

Мажите преферираат природна убавина. Колку помалку козметика, толку подобро.

6. Црвена облека

Може да ви се звучи чудно, но црвената боја ја нагласува женската убавина и таа станува уште попривлечна.