Купувањето на нов мебел и елементи за домот може да биде навистина скапо, па токму затоа следното креативно видео ни открива како да го уредиме домот со искористување на старите предмети, без да му наштетуваме на нашиот домашен буџет, а домот да изгледа совршено!