Набљудувањето на овие чудесни цвеќиња навистина може да нè натера да се чувствуваме како да ја гледаме целата галаксија соберена на едно место. Станува збор за т.н „галактички петунии“, а во продолжение погледнете го нивниот надреален изглед: