Чуден облик на веѓи, неонски бои…-Повеќето модните трендови доаѓаат и си одат, но некои прераснале во безвременски и остануваат засекогаш присутни, без разлика на временскиот период.

Во продолжение погледнете која мода се смета за безвременска класика, опфаќајќи ја убавината и модата, а кои притоа се одличен водич во што да ги инвестирате вашите пари, така што секогаш ќе изгледате модерно и елегантно!

1. Природна шминка

2. „Димени“ очи

3. Класичните црвени усни

4. „Мачкино“ око

5. Бела линија под очите

6. Драматични трепки

7. Дебели веѓи

8. Шишки

9. „Боб“ фризурата

10. „Пикси“ фризурата

11. Волуменозна брановидна коса

12. Права коса

13. Брановидни локни

14. Виткана коса

15. Класично сако

16. Црни чевли со висока потпетица

17. Дождовен мантил

18. Фармерки

19. „Молив“ здолниште

20. Бела кошула