18 кујнски алатки што веднаш ќе посакате да ги имате дома!

Кујната веќе престана да биде досадно место, а со бројните нови измислени кујнски алатки, не само што ќе ви биде олеснети задачите, туку и креативноста ќе се зголеми. Во прилог погледнете 18 кујнски алатки што веднаш ќе посакате да ги купите! А и каде може да купите дел од нив и кај нас!

1. Дробилка за пченка

2. Практична четка за чистење на приборот за јадење

3. Ножици за сечење растенија

4. Силиконска инка за цедење на вода или истурање смеса

5. Мали садови за сос со посебни држачи за чинијата

6. Држачи за ќесите за отпадоци со поклопец

Оваа ефективна алатка ќе ја најде за 495 денари тука.

7. Нож за спирално сечење

Оваа креативна алатка кај нас може да ја најдете за само 75 денари тука.

8. Сет од растегливи силиконски затворачи

Кај нас чинат 390 денари, а за да ги купите кликнете овде.

9. Силиконса ќеса за месење

10. Дозирачка четка за масло

11. Ренде за сирење

12. Мултифункционално шише

Уникатното шише кај нас може да го купите за 345 денари тука.

13. Вреќа за 4-минутно печење на компири

14. Чинија за деца од која нема да може лесно да се излее јадењето

15. Штипка за затворање ќеси како на пр. Ќеса од чипс

16. Магнетен тајмер кој може да се постави на шпоретот или над фрижидерот

17. Капак против истекување на течноста

18. Цедалка за овошје

Бонус Цедалка со прилагодливи рачки

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *