Потребно е домот речиси секогаш да биде организиран, среден и чист бидејќи на овој начин самите ние би биле многу попродуктивни во извршувањето на нашите секојдневни обврски.

Следното забавно, но многу корисни видео ни дава совети кои значително многу ќе го олеснат чистењето на домот:

Од тоа како обичната паста за заби може да ја употребите за бришење на одредени дамки, како популарната детска играчка- слајм, може да ви помогне со брзина на светлината да ги соберете остатоците од храна од вашата тестатура или пак како лесно да ги исчистите рерната и даската за сечење: