Малата промена во надворешниот изглед, како што тоа е најчесто новата фризура дефинитивно може многу да ве промени, а најдобар доказ за тоа се следните 15 славни дами кои со нивната нова боја или облик на коса изгледаат како сосема друга личност!

1. Никол Шерцингер

2.Шарлиз Терон

3. Ариел Винтер

4. Кери Вашингтон

5. Емилија Кларк

6. Скарлет Јохансон

7. Сара Мишел Гелер

8. Кристен Стјуарт

9. Хајден Патентиер

10. Ана Кемп

11. Лејди Гага

12. Дуа Липа

13. Лили Ален

14. Сиера

15. Ел Фенинг