Иако природно витканата коса може да биде поеднакво тешка за одржување како и тенката коса, истата според модните експерти, се смета за неверојатно атрактивна, бидејќи на дамите им дава моќен и впечатлив изглед.

Денес ви претставуваме 15 модерни фризури кои се токму наменти за вашите природни локни, благодарение на кои ќе успеете да изгледа уште повеќе шармантно, а истовремно на практичен и лесен начин да ја обликувате косата во секојдневието!