Домот е каде што е вашето срце. Куќа или стан се претвора во дом со своите луѓе, нивните чувства и нивната заедница. Секој дом зборува за карактерите на неговите жители. И кој не би сакал во нивното место да се чувствуваат малку попространо, светло и удобно? Иако поголем дом е сон на многу луѓе, би можеле да извлечете максимум од вашиот простор со помош на овие креативни идеи.