Оваа година, на врвот на трендовите се најде и волуменозната коса, па токму за оваа цел, денес ви ги претставуваме 12-те хит фризури наменети за дамите со средна должина на косата, благодарение на кои ќе изгледат фантастично и едноставно незаменливо!