Дамите ќе се согласат дека од обувки никогаш не е доволно, но кога премногу од истите ќе го прекоупираат просторот, домот може да изгледа навистина неуредно. Токму затоа, следното видео ни ги открива 11-те најдобри идеи за изработка на полици, со кои ќе го решите овој проблем!