Факт е дека ласерското отстранување на влакна станува се подостапно на секого. Во денешното динамично живеење кога луѓето бараат начин да заштедат време, се повќе жени и мажи се одлучуваат за ласерско отстранување на влакна како би ги спречиле маките кои ги предизвикува бричењето, како и различните болни начини на депилација. Сепак кружат голем број на митови во врска со овој метод за отстранување на несаканите влакна. Колку вие верувате во нив? Решете го тестот и дознајте ја вистината за ласерската епилација.