Модерниот, брз начин на живот ни налага почесто од вообичаеното да ги заморуваме нозете. Без разлика дали цел ден сме на нозе поради работното место или трпиме болка поради прекрасните, но болни, високи потпетици, треба да знаеме дека нашите стапала страдаат. Со овој тест ќе проверите во каква состојба се вашите стапала и што можете да направите во врска со тоа.